Serviceflats voorzien van alle comfort en aangepast aan de specifieke noden van de bewoners

Seniorie Abri Klavertje Vier - Stekene - Woongelegenheid

Residentie Abri Klavertje Vier bestaat uit 58 serviceflats in Stekene, opgedeeld in twee types, grote van 45 m² en kleine van 35 m².

Inrichting serviceflats

Elke flat is voorzien van een badkamer (douche , lavabo en toilet) , een keukentje (ijskast, kookfornuis, dampkap en gootsteen met kastjes) en in de leefruimte werden overgordijnen voorzien.

De flats zijn ook uitgerust met een oproepsysteem dat in spraakverbinding staat met een van onze medewerkers, en een branddetectie.

De bewoners en familie richten de flat in met het eigen meubilair zodat hier een echt thuisgevoel ontstaat.

Accomodatie

In de namiddag kunnen onze senioren genieten van een lekkere tas koffie (voor bewoners gratis) en twee keer per week is er animatie voorzien.

In onze residentie kan er ook gebruik gemaakt worden van een wassalon (met jetons ), een fitnessruimte, een kapsalon en werd er een kapel ingericht.

Bij warm weer zijn onze buitenterrasjes dé ideale locatie om even tot rust te komen. Vraag meer inlichtingen over de mogelijkheden. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.

Seniorie Abri Klavertje Vier - Stekene Cedronbeekstraat 35  -  9190 Stekene  -  België  -  Ligging Tel.: 03 790 00 00 -  Fax: 03 779 46 95  -  abri.bvba@skynet.be -  BTW BE0463 058 994
Back to Top